Appartement te huur in Brugge

Brugge
Breidelstraat 22
€ 695 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 195.00 KWh/m2

Prachtig en ruim duplex appartement in hartje Brugge

Dit volledig opgefrist en mooi afgewerkt appartement is gelegen tussen de Grote markt en de historische Burg. Deze locatie geeft u een uniek uitzicht van op uw eigen balkon en zorgt voor een zeer goede verbinding met het openbaar vervoer. Via de trap komen we op de 2de verdieping. De inkom brengt ons o.a. naar de woonkamer met open en ingerichte keuken (combi-oven, koelkast, dampkap en keramische kookplaat). Verder is er een apart toilet en berging met aansluiting voor de wasmachine te vinden en de 1ste slaapkamer. Via de wenteltrap komen we op het verdiep en daar vinden we de 2de slaapkamer en de ingerichte badkamer voorzien van inloopdouche met wastafel en meubel. Kortom een unieke stek in hartje Brugge.

Referentie EPC: 49618

Ligging

Breidelstraat 22
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.