Appartement te huur in Assebroek

Assebroek
Baron Ruzettelaan 78
€ 695 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Kosten: 100.00 euro/m

Slaapkamers: 3

Verwarming: Aardgas

EPC: 198.00 KWh/m2

Modern 3 slaapkamer appartement met interessante ligging

Dichtbij het station, op de invalsweg Oostkamp-Brugge vinden we dit zeer ruime, luchtig en strak hoekappartement met 1 balkon en 2 terrassen. Met zijn totale oppervlakte van 120m² is er meer dan voldoende ruimte om te genieten. Het appartement werd volledig geschilderd en elke kamer werd voorzien van hedendaagse verlichting. Via de inkomhal krijgen we toegang tot alle ruimtes, o.a. tot de 3 ruime slaapkamers, de zeer lichtrijke en ruime woonkamer (35m²) met ruimte voor een zit- en eethoek. Aanpalend aan de woonkamer vinden we het grootste terras met schuifraam terug. In de ingerichte keuken met koelkast, kookplaat, oven en aansl. voor een vaatwas voelen we ons onmiddellijk thuis. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en wastafel met meubel. Bij het ruime appartement is er ook een individuele kelderberging en het gebruik van een gemeenschappelijke fietsenberging inbegrepen in de huurprijs! €50 + voor het gebruik van de garagebox Kosten: €50 garage + €100 prov. Alg. Onk - water en centr. verw.

Referentie EPC: 1935367

Ligging

Baron Ruzettelaan 78
Assebroek

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.