Appartement te huur in Sint-Michiels

Sint-Michiels
Rijselstraat 138
€ 625 / maand

Beschikbaar: Onmiddellijk

Kosten: 20.00 euro/m

Forfait

Slaapkamers: 2

Verwarming: Aardgas

EPC: 188.00 KWh/m2

2 slaapkamer appartement met garage in hartje Sint-Michiels

In het bruisende hart van Sint-Michiels vinden we dit appartement op de 1ste verdieping terug. Via de inkom krijgen we toegang tot alle ruimtes. Deze omvatten: een ruime en lichtrijke woonkamer van 36m² met aangrenzend de leefkeuken (voorzien van dampkap) met berging, 2 ruime slaapkamers (15m² en 12m²), een apart gasten toilet en een badkamer (voorzien van ligbad met douche, wastafel en aansl. wasmachine). Ook geniet het appartement van een privatief terras. Extra pluspunt is de bijhorende gesloten garagebox en de gemeenschappelijke fietsenberging. De ideale ligging van het appartement brengt vele troeven met zich mee, zo zijn er verschillende soorten winkels gelegen op wandelafstand. De verbinding met het openbaar vervoer is zeer vlot en op minder dan 500 meter vinden we het treinstation en diverse scholengroepen terug. Kortom, hier is het comfortabel wonen. Kosten: €20 forfait A.O.

Referentie EPC: 156119

Ligging

Rijselstraat 138
Sint-Michiels

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.