Bedrijfsvastgoed te huur in Brugge

Brugge
Ezelstraat 96
€ 1.100 / maand

Beschikbaar: In overleg

Verwarming: Aardgas

Charmant handelspand met tal van mogelijkheden.

Droomt u van uw eigen koffiebar/shop of van een gezellige ontbijtwinkel, of toch liever een wijnbar met degustatie mogelijkheden, of waarom geen boetiek... Kortom dit pand is leent zich voor tal van verschillenden doeleinden. Het werd volledig opgefrist en is op alles voorzien. Via de inkom krijgen we toegang tot de handelsruimte (32m²) met een charmant tussenverdiep (10.4m²). Er is een volledig nieuwe keuken geïnstalleerd (voorzien van combi-oven) met aanpalend een gezellig terrasje (11m²), ook is er een sanitaire ruimte waar reeds alle nodige leidingen voorzien zijn. Het pand beschikt ook over een ruime en volledig droge kelder (10m²). De uiterst gunstige en commerciële ligging in de bekende Ezelstraat is een mooi meegenomen troef, Het pand werd ook reeds voorzien van gevelverlichting. Kortom, waar wacht u op, om uw dromen hier te verwezenlijken! D12222

Ligging

Ezelstraat 96
Brugge

Stedebouwkundig
  • vergunningNee
  • verkavelingsvergunningNee
  • voorkooprechtNee
  • dagvaardingNee
  • rechterlijke beslissingNee
  • overstromingsgebied Nee
  • erfgoed Nee
Contact

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.