Waarom NU investeren in vastgoed

01 - 03 - 2017

Investeren in vastgoed is altijd beschouwd als een veilige optie door mensen over de hele wereld.
Vastgoed biedt een gevoel van veiligheid die zelden wordt aangeboden door andere vormen van investeringen, zoals bijvoorbeeld de beurs, die meestal zeer volatiel en risicovol te zijn.

Onroerend goed in vergelijking is een veiligere inzet. Of u nu op zoek bent om te investeren in Brugs onroerend goed of op een andere plaats, de kans is groot dat u uiteindelijk geld verdiend op de lange termijn.

Niet overtuigd? Laten we een kijkje nemen enkele redenen waarom u nu zou moeten investeren in onroerend goed!

 

  • Een van de betere strategieën is het investeren in vastgoed in opkomende steden. De vastgoedmarkt van die steden, die nu relatief betaalbaar is, kan u helpen vrijwel munt te slaan met de tijd omdat net die stad wordt beschouwd als sneller groeiende steden.
  • Investeren in vastgoed is een veel veiligere optie dat het investeren in de aandelenmarkt.
  • Er is altijd een risico factor die betrokken zijn bij het beleggen in aandelen. Hoewel er ook risico’s zijn verbonden met het beleggen in onroerend goed zijn deze veel minder in vergelijking met de aandelenmarkt.
  • Een goede investering in vastgoed betekent ook dat je nadien onmiddellijk kan eindigen met een eigen vermogen.
  • De vastgoedmarkt is het meest betaalbare op dit moment. Dit maakt het net het ideale moment om te investeren in onroerend goed.
  • Om te investeren in vastgoed kunt u vaak hulp gebruiken om de juiste investering te zoeken. Hiervoor kunt U altijd contact opnemen met een ervaren aankoopmakelaar.
  • De enorme keuze van vastgoedopties (garages, appartementen, woningen, studio’s, serviceflats, etc..) geeft de mogelijkheid tot het investeren van quasi elk budget.

Terug naar het overzicht

Contacteer de syndicus als je een appartement koopt

19 - 12 - 2017

De drie belangrijkste factoren die de meeste mensen afwegen bij hun zoektocht naar een appartement zijn de grootte, de ligging en de kostprijs. Maar hoe zit het met de financiële toestand van het gebouw? Uw syndicus weet raad.

Eén op de vijf woningen in Vlaanderen is onderverzekerd

13 - 12 - 2017

Bij de start van het verzekeringscontract is de woning meestal wel correct gedekt, maar daarna hebben de bewoners hun huis vaak gerenoveerd. Op die manier is de waarde van hun woning een flink stuk toegenomen, alleen is het nooit doorgegeven.