Reeds 85 jaar een Huis voor uw Thuis

Agence Van den Abeele voor verhuur en beheer van uw vastgoed

Een Huis voor uw Thuis

Agence Vandenabeele voor gepersonaliseerde zoekopdrachten

Verhuur, beheer en syndic van uw vastgoed

Agence Van den Abeele is gespecialiseerd in de verhuur van woningen en appartementen. Daarnaast staan we als syndicus in voor het beheer van mede-eigendom of van privatief vastgoed als rentmeester.

Lees meer

Zoekopdrachten op uw maat

Agence Van den Abeele is een van de belangrijkste vastgoedkantoren uit de regio Brugge. Zoekt u een woning of appartement op maat? Start dan een gepersonaliseerde zoekopdracht op in ons kantoor.

Lees meer

Vervelende buren… Wat kan je doen,wat zou je beter niet doen?
28 - 05 - 2015

Vervelende buren? Wat kan je doen,wat zou je beter niet doen?

In gemeenschap leven is vaak niet het gemakkelijkste. Er komen vaak continu mede-bewoners binnen en buiten uit het appartementsgebouw. Er zijn mensen die 's nachts thuiskomen en niet altijd rekening houden met slapende buren of mede-bewoners.

Wat kan men doen om bij frustraties toch tot een positieve oplossing te komen waarbij iedereen zich kan vinden?

Wij geven je enkele richtlijnen en tips hoe hiermee om te gaan...

 

De huurprijs bepalen: hoe doe je dat?
26 - 04 - 2015

Welke huurprijs kan je aan je huurders vragen? Kies voor een belegging in onroerend goed, dan mik je op een maximaal rendement via huurinkomsten. Welke huurprijs kan je precies vragen? Welke criteria bepalen de huurprijs? In België zijn huurprijzen niet aan regels onderworpen. Huurder en verhuurder kunnen dus zelf vrij bepalen hoeveel de precieze huurprijs zal bedragen.